суббота, 6 июня 2015 г.

APM Agentuur любить Бірштонас!

Бірштонас - мабуть, єдине місто в Литві, яке по праву можна назвати «столицею здоров'я», і в цьому його унікальність. Де ще можна поєднати санаторні та СПА процедури з активним туризмом - від польотів на повітряній кулі і параплані до катання на лижах? Де ще можна освіжитися чарівною мінеральною водою в прохолодній тіні сосен? І слово «чарівне» - не випадкове, адже бірштонська вода середньої мінералізації і з високими вмістом брому володіє справжньою цілющою силою: заспокоює нерви, зміцнює кровоносні судини, знімає біль і навіть омолоджує шкіру.

Ми хочемо, щоб про унікальний курорт Бірштонас дізнався весь світ! Глобальний проект APM Agentuur піклується як про місцевий бізнес, так і про його клієнтів. Ми допоможемо місцевим підприємцям знайти клієнтів - і в самій Литві, і за її межами, а ті, хто подивилися рекламу, отримають 90% від її суми.

APM Agentuur вибрала Бірштонас для початку просування своєї ідеї про чесну рекламу, тому що це маленький регіон з розвиненим місцевим бізнесом, і сподіваємося, що бірштонці підтримають нашу ідею. Ми віримо, що в глобалізованому світі є місце малому бізнесу!

www.adpays.me #‎іншийінтернет‬ 
#APM #APMAgentuur #Adpays #adpays.me #ПерсональнаРекламнаДошка #справедливістьврекламі #малийбізнес #реклама #ПРД #справедливареклама

Комментариев нет:

Отправить комментарий