понедельник, 7 декабря 2015 г.

APM Chat – вигідне безпрограшне рішення для реклами

ДЛЯ НЕГАЙНОГО РОЗПОВСЮДЖЕННЯ                                    Контакт: Віта Раманенка

1-818-334-9830



Новаторська стартап компанія у сфері ІТ запустила проект "APM Chat - для іншої інтернет-реклами" на Indiegogo. Команда, що організувала кампанію, збирає кошти для створення надихаючої нової рекламної платформи для онлайн ринку.





Лос Анджелес, Каліфорнія (23 листопада 2015) – APM Agentuur, зареєстрований в Естонії стартап у сфері ІТ, запустив краудфандінгову кампанію на Indiegogo. Мета кампанії - зібрати $45,000. Ця сума необхідна, щоб зробити інноваційну рекламну платформу APM Chat масово доступною. APM Chat - це новий мобільний додаток, головна особливість якого - більш продуманий спосіб реклами, оскільки рекламодавці гарантовано отримують доступ до своєї цільової аудиторії, не витрачаючи гроші на неефективний рекламний спам. Команда вже створила систему, в якій клієнти дивляться рекламу, отримуючи гроші за перегляд. Саме це і означає APM: "Advertising Pays Me" (англ. Реклама Платить Мені). Команда розробників надихнулася ідеєю створити нову платформу після того, як творець платформи усвідомив, що традиційні методи маркетингу, які він застосовував для просування свого бізнесу, незважаючи на високу ціну, були абсолютно неефективні; більше того, спам і інші способи реклами спричиняли у його клієнтів лише роздратування. Команда стверджує: «Ми створюємо цей інструмент, щоб допомогти місцевому бізнесу просувати свої товари та послуги чесно, підтримувати високий рівень лояльності клієнтів і мотивувати клієнтів співпрацювати з місцевим бізнесом за допомогою реклами, не відволікаючись на спам».


APM Chat - набагато ефективніший спосіб для бізнесу отримати доступ до своєї цільової аудиторії, а користувачі, у свою чергу, бачать тільки ту рекламу, в якій вони насправді зацікавлені і тільки тоді, коли самі цього захочуть. Принцип дії досить простий: користувач скачує мобільний додаток, створює свій профіль, встановлює критерії для реклами, яка його цікавить, додає друзів. Користувачі можуть спілкуватися з друзями, і їм не треба перейматись, що їх будуть бомбардувати спамом, оскільки вони будуть бачити рекламу тільки тоді, коли самі цього захочуть. Рекламодавці просто завантажують рекламу, створюють план (тривалість, кількість показів, розмір банера, інтерактивні функції, тощо.), активують рекламну кампанію, заплативши необхідну кількість коштів, потім - просто стежать за кампанією. Рекламна кампанія може бути зупинена в будь-який момент, і всі невитрачені кошти можуть бути повернені або перерозподілені для іншої кампанії і переказані іншим клієнтам. Гроші, які рекламодавець платить, використовуються для оплати уваги користувачів, що бажають дивитися рекламу, що робить APM Chat абсолютно безпрограшним рішенням.

APM Agentuur наполегливо працювали над розробкою APM Chat, і зараз вони готові втілити свою ідею в реальність - саме тому вони запустили кампанію на Indiegogo і найняли команду фахівців з краудфандінгу, щоб допомогти їм. Вони планують поетапно закінчити роботу над APM Chat протягом 2016 року, і вже зробили перші кроки. Команда пропонує різноманітні бонуси для тих, хто підтримає кампанію. Бонуси, що мотивують людей фінансувати додаток, варіюються від бонусу «Ласкаво просимо в Інший Інтернет», що дозволяє користувачеві стежити за кампанією і отримувати оновлення, до різних стікерів, знижок і рівнів реклами. Детальну інформацію можна знайти на сторінці їх кампанії на Indiegogo.

Про APM Agentuur
APM Agentuur - ІТ стартап, зареєстрований в Талліні, Естонія. У команду APM входять молоді досвідчені професіонали, мета яких - зробити рекламу більш дружелюбною, вигідною і ефективною. Вони створили додаток APM Chat, який з'єднує клієнтів з бізнесами за допомогою плати клієнтам за їх вірність.

Дізнатися більше про APM Chat crowdfunding: http://igg.me/at/APMchat/x/4835639
Більше інформації про APM Agentuur: https://www.adpays.me
Зв'язатися електронною поштою з Вітою Раманенка: vitarama@wavedpm.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий