четверг, 22 января 2015 г.

Вивід коштів з APM рахунку. Частина 1: "З APM у PayPal"

APM Agentuur почало повноцінну роботу! Користувачі змогли переглянути перші рекламні банери на своїх рекламних дошках, а отже, отримати за це кошти (90% від того, що заплатив за розміщення рекламодавець).

Тепер перейдемо чи не до найважливішої теми: як вивести кошти з APM рахунку.

Для зручності я поділив розповідь на дві частини:
1. З APM у PayPal
2. Вивід з PayPal



Частина 1 "З APM у PayPal"

Увага! Все нижченаведене є суто моя історія, заснована на моєму особистому досвіді і фантазії і зроблена за допомогою фотошоп. Якщо ви вирішили повторити мої дії і на якомусь етапі у вас щось пішло не так, я не несу відповідальності за можливі наслідки!

Через те, що приймати платежі PayPal в Україні, Білорусії, Казахстані і деяких інших країнах досі неможливо, можна використовувати інший шлях - створити собі свій особистий повноцінний польський/американський/російський акаунт PayPal. Успішно верифікувати його, застосовуючи деякі хитрощі і успішно приймати на нього платежі PayPal в Україні. Напевно, багато хто скаже: "Так за такий акаунт забанять!". Так, забанять! Обов'язково забанять... Але! Якщо виконувати прості умови і убезпечити себе - акаунт буде довго і успішно функціонувати.

Спочатку я розповім про створення польського акаунту. Далі коротко буде згадано про варіанти з американським та російським акаунтами і ви зможете обрати для себе той, що вам підходить.

Створити польський акаунт у PayPal вигідно, тому що з одного боку Польща користується повноцінним функціоналом у PayPal, а з іншого - до такого акаунту можна прив'язати картку будь-якого українського банку.

Створення польського акаунта PayPal
Треба зайти на paypal.pl, натиснути на кнопку «Załóż konto» («створи акаунт»), на наступній сторінці обрати Польщу в якості регіону і англійську - в якості мови і натиснути «Get Started» під написом «PayPal for you». На новій сторінці всю особисту інформацію, крім адреси, краще вказати правдиво. Не польський номер телефону не стане перешкодою, але PayPal не зможе з вами сконтактуватись у випадку потреби. Ім'я з прізвищем же теоретично повинні співпадати з тими, що на банківській карті, проте насправді в більшості випадків платежі пройдуть і якщо вони зовсім різні. Адреса обов'язково повинна бути польською. Це може бути будь-яка польська адреса, яку ви можете знайти в інтернеті.

Прив'язка банківської карти
Для того щоб верифікувати ваш новий акаунт, а також щоб при купівлях покривати нестачу коштів на рахунку PayPal, необхідно прив'язати до нього вашу реальну картку. Процедура виконується абсолютно ординарно. Підійдуть картки банків, що діють на території України, з високою часткою імовірності - будь-якого з них. Точно можна сказати що підійдуть картки банків ПриватБанк і Альфа-банк. Як вже було сказано, неспівпадіння імені з прізвищем і тим паче адреси, вказаної при реєстрації акаунта, не стане перепоною успішності транзакцій. 16-значного номера карти, її expiry date и CVV коду буде достатньо для того, щоб грошима з вашої картки можна було платити через PayPal, а значить, і верифікувати, так як процедура базується на знятті невеликої кількості коштів з вашої карти (3-4 долари) з наступним поверненням.
Якщо у вас нема такої картки, ви, приміром, можете прийти у відділення ПриватБанку, сказати їм


попросити дати вам валютну картку (доларову або єврову), ця картка безкоштовна, попросіть, щоб її одразу зареєстрували у системі Приват24 та підключили можливість оплати в інтернеті.
Потім ідіть до каси і закиньте на цю картку суму еквівалентну 4-5 дол, щоб пізніше пройшла вищезгадана верифікація у PayPal. Невеличка проблема полягає лише у тому, щоб знайти у наш непростий час 5 доларів або 5 євро. І я би все ж радив користуватись євровою карткою, тому що з АPM рахунку вам будуть надходити кошти у євро, зайві втрати % на конвертації вам ні до чого. Ось тут ПриватБанк детально пояснює як потрібно прив'язувати картку до PayPal.

Річний ліміт на вхідні кошти

Після відкриття і верифікації нового акаунта PayPal встановлює в ньому річний ліміт на отримання коштів в 9600 польських злотих, що приблизно рівно 2900 доларам. Під отриманням коштів тут мається на увазі тільки переказ грошей з інших акаунтів PayPal на ваш; якщо гроші потрапляють на рахунок з вашої картки (скажімо, при купівлі з оплатою через PayPal і нестачею коштів на ньому) ця сума не наблизить до досягнення зазначеного ліміту. Для отримання виплат від АPM Agentuur за перегляд реклами 2900 доларів на рік вам вистачить, принаймні найближчим часом (в перспективі користувачі АPM Agentuur зможуть переглядати рекламу на більші суми). Однак пам'ятайте, що якщо ви все ж таки перевищили ліміт, ваш акаунт буде заблокований, поки ви не підвищите ліміт. Те, як підняти ліміт, я тут описувати не буду, при потребі ви можете звернутись із цим запитанням до мене.

Створювати американський акаунт варто, власне, у випадку, якщо вам потрібно отримувати на свій рахунок більше ніж 2900 дол на рік. Тоді ви прив'язуєте до такого акаунта віртуальну картку Payoneer (доставка поштою 2-3 місяці і річне обслуговування 30$). Про неї детальніше у частині 2. Створювати російський акаунт варто, якщо ви часто буваєте у РФ та маєте змогу відкрити рахунок у одному з банків РФ та прив'язати його до акаунту і виводити кошти на нього.

Отже, коли ви верифікуєте свій польський акаунт PayPal і подивитесь рекламу на персональній рекламній дошці, як це зробив я

і захочете вивести кошти (раджу виводити хоча б від 5-10 євро, інакше комісія PayPal вам мало що залишить), натискаєте на рахунок, переходите на сторінку виведення:

пишете у відповідному полі свій мейл, який ви використали для реєстрації вашого польського акаунту PayPal. Запит проходить обробку 1-2 дні і ви отримуєте переказ на ваш PayPal рахунок.
Він виглядатиме приблизно ось так:
Це мій попередній переказ для прикладу.

На етапі, коли гроші надіслані на ваш рахунок в PayPal, агентство APM Agentuur виконало всі свої зобов'язання. Надалі це ваші власні кошти і ви можете діяти з ними на свій розсуд. Які у вас є варіанти - про це детально у частині 2 "Вивід з PayPal ".






4 комментария:

  1. А в APM на яку країну реєструватися? Теж Польща? Дякую!

    ОтветитьУдалить
  2. найсмішніше, шо не можу нормально написати адресу. де можна знайти якусь польську адресу?)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Можна написати Poland у всіх комірках, по ідеї проблем не повинно виникнути.

      Удалить